Stuur de DJ Bus een uitnodiging!

Zij laat zo snel mogelijk weten of ze op je evenement komt

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.
  Stuur de DJ Bus een bericht!

  Ze neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Het versturen van een bericht is gratis en je zit nog nergens aan vast. Je betaalt pas vlak voor jullie eerste date. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Laat het dan weten, het team denkt graag met je mee!

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google
   Privacy Policy and
   Terms of Service apply.
   Ga terug naar het overzicht

   Alles over de DJBus, uw Event en Promotie!

   De DJBus op uw event. Ter promotie of ter vermaak.

   Event, promotie, DJBus

   De oude Volkswagen is een echte eyecather, maar ook als je er met je rug naartoe staat heb je er plezier van. Onze DJ draait op verzoek van de event organisatie de leukste muziek tijdens het event.

   Misschien is het een event met auto’s en valt onze DJBus enkel op omdat er ook muziek vanaf komt. Voor hetzelfde geld gaat het om een parade waarbij de DJBus meerijdt. Dan is het auto-element veel nadrukkelijker aanwezig. Opvallen doet de DJBus gelukkig altijd. aanwezig op een event doet de bus gemakkelijk aan z’n eigen promotie.

   Wij helpen u daarom ook graag om bedrijf te promoten tijdens het event, maar hoe promoot de DJBus zichzelf?

   Wij vinden het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van de DJBus en dat we makkelijk te vinden zijn. Niet voor niets zijn we daarom ook aanwezig op de populaire kanalen zoals LinkedIn, Instagram en Facebook.

   Wij kunnen ons voorstellen dat u, voordat u ons boekt voor uw event, eerst wat meer wilt weten over de DJBus. Het is daarom ook niet voor niets dat wij de blogs maandelijks bijhouden op onze site. Op deze manier komt u een hoop te weten over de DJBus. Voor ons is het een leuke manier om achtergrondinformatie te geven en zorgt het voor wat promotie voor de DJBus.

   Daarnaast hebben wij voor de snelle surfers een promotie video laten maken. Geen blog of korte tekst, maar beeld en geluid om de DJBus te promoten. U vindt de video zo nu en dan terug op onze sociale kanalen, maar voor één keer plaatsen we heb ook binnen deze blog. Herkent u als trouwe klant misschien uw event in de video?

   De blogs, social media, dat is hoe wij promotie maken voor de DJBus. 

   Het moge dudelijk zijn dat wij op uw event er zijn voor u, uw promotie, uw bedrijf.
   Wij zullen op een event nooit gebruiken van de gelegenheid en promotie maken voor de DJBus zelf.

   Mocht u dus op de hoogte willen blijven van de DJBus, nieuwe ontwikkelingen of voor uw plezier, Like dan gewoon onze socials, LinkedIn, Instagram en Facebook,  zodat u ons met regelmaat voorbij ziet komen in uw feeds.

   Anderzijds kan het ook zijn dat u gewoon opzoek bent naar een goede promotie voor uw eigen event. Ook dan denken wij graag mee.
   Zoals al vaker te lezen valt kunnen wij alle kanten op. De DJBus kan rijden, zelfs rijdend met DJ en we bieden ook de mogelijkheid tot live artiesten of zelfs een lichtshow.

   Tot zover de promotie voor onze eigen DJBus, nu weer snel door naar het volgende Event!

   promotie, event, DJBus

   Benieuwd wat ze allemaal kan?

   Wij leveren de DJBus standaard met DJ. Onze DJ’s hebben jarenlange ervaring en weten van elke gelegenheid een feest te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om de DJBus zonder DJ te huren als u zelf al een DJ heeft.

   Onze DJ’s hebben vele jaren ervaring op heel veel verschillende feestjes. Met deze ervaring weten ze er altijd een feest van te maken. Uiteraard kunt u aangeven welke nummers u graag hoort of juist liever niet hoort.

   Dat kan zeker, we moeten dit wel van tevoren weten.

   Uiteraard is dit mogelijk, we bieden de bus met en zonder DJ aan, net wat u wenst.

    

    

   Dit is zeker mogelijk wij nemen dan onze eigen stroomvoorziening mee en zorgen dat we helemaal op ons zelf kunnen draaien, u heeft geen omkijken naar ons.

   Er is veel mogelijk, denk hierbij aan extra licht, draadloze microfoons, maar ook silent disco met draadloze koptelefoons. Zet uw wensen op de mail en wij gaan er mee aan de slag.

    

   Faqs Second

   Wij hebben een rood/zwarte VW DJBus uit 1961.

   Van tevoren bespreken we samen wat uw event precies nodig heeft, is het de bedoeling dat we als achtergrondmuziek draaien of juist er 1 groot feest van maken? Hierop maken wij ook een keuze met welke geluidsset we komen.

   De DJBus is 4,30 m lang, 1,75 m breed en 1,95 m hoog en weegt ongeveer 1.500 kilo.

   De DJBus is 4,30 m lang; 1,73 m breed en 1,95 m hoog en weegt ongeveer 1.500 kilo dus zij kan op heel veel plekken gewoon naar binnen. Met 2 openslaande deuren redden we het meestal al.

   We hebben 2 vrije groepen van 230v 16A (schuko) nodig.