Stuur de DJ Bus een uitnodiging!

Zij laat zo snel mogelijk weten of ze op je evenement komt

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.
Stuur de DJ Bus een bericht!

Ze neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Het versturen van een bericht is gratis en je zit nog nergens aan vast. Je betaalt pas vlak voor jullie eerste date. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Laat het dan weten, het team denkt graag met je mee!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.
Ga terug naar het overzicht

Alles over het huren van onze Drive-in DJ met Vinyl

“U wil bij de DJBus een Drive-in Vinyl DJ Huren?

Kunnen wij ook een Drive-in Vinyl DJ Huren?

De DJ booth op de de DJBus is dusdanig ingericht dat de betreffende DJ zelf zijn spullen kwijt kan. Zo ook de Vinyl DJ. Voor een Vinyl DJ is het uiteraard belangrijk dat de naald rustig over het vinyl kan gaan. De DJBus.nl heeft hiervoor een prachtige oplossing in de vorm van een eigen luchtveringssyteem. De DJ Booth is daarom altijd waterpas en 100% stabiel, zelfs als de Vinyl DJ al rijdend zijn muziek laat horen! Mocht u de DJBus huren voor een evenement dat buiten plaatsvindt maar het weer zit tegen? Dan kunnen we gewoon naar binnen rijden. Uiteraard kan de DJBus wel tegen een spatje, maar de arme DJ en zijn booth staan liever droog natuurlijk.

In het verleden hebben we gelukkig al bewezen van dienst te kunnen zijn met onze flexibele mogelijkheden. Voor grote namen zoals de KLM, IKEA, Bol.com en de Efelteling heeft de DJBus al mogen draaien. Ook Radio 538 en Qmusic wisten de DJbus in te huren. Uiteraard voor de radiostations wisten wij de DJBus in te zetten als echte Drive-in show.

De DJ Booth is daarom altijd waterpas en 100% stabiel voor de Vinyl DJ

Wij houden graag van samenwerken met  verschillende DJ’s, Locaties en Artiesten. Door de prachtige DJbus zijn wijzelf al een eyecatcher en weten we er altijd wel een feestje van te maken, maar wanneer samen mogen werken met een artiest of een live band geeft dat nét iets extra’s. Afgelopen maandag nog, stonden wij in Noord-Holland op een prachtig oude locatie en hadden wij het geluk om samen met een Vinyl DJ én live band te mogen samenwerken.

Een misverstand wat wel eens de kop op steekt is het idee dat een Vinyl DJ ook alleen maar oude muziek draait. Uiteraard is dit niet het geval. Sterker nog, Vinyl komt helemaal terug! Wanneer u een Vinyl DJ bij ons huurt dan kan u rekenen op muziek van alle tijden!

 • Jaren 50
 • Jaren 60
 • ’70
 • ’80
 • ’90
 • 2000
 • de meest recente muziek! 

Van Metal tot Klassiek, van U2 tot Frans Bauer, alles is verkrijgbaar op Vinyl en zou zo maar op een evenement kunnen klinken wanneer de DJBus aanwezig is.

Wij houden graag van samenwerken met  verschillende DJ’s, Locaties en Artiesten.

Op de vraag Kunnen wij ook een Drive-in Vinyl DJ Huren? zeggen wij dus volmondig roepen wij ‘Ja!’. En misschien moeten we stiekem toegeven, werken we nog het liefst samen met een Vinyl DJ omdat dit het Vintage plaatje natuurlijk echt compleet maakt 😉 Kijk gerust eens rond op onze site www.djbus.nl om ook te zien wie al zijn voorgegaan in het plezier van de DJBus en wat de mogelijkheden zijn.

Flexibel een mobiele Drive-in DJBus huren
Een speaker voor een vaste standplaats of een mobiele speaker op de DJBus. De Flexibele Drive-in 
Ruud de wild rijd rond voor 538
Kunnen wij ook een Drive-in Vinyl DJ Huren? 

Wanneer u een kijkje neemt op de website van de DJBus.nl dan zijn daar veel merken te vinden waar de DJbus zich flexibel voor heeft ingezet. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om meteen online de DJbus Drive-in Vinyl DJ te Huren! Misschien dat u twijfelt of de DJBus wel of niet bij uw gelegenheid past. Hieronder daarom enkele voorbeelden en misschien zit uw evenement erbij:

 • Bedrijfsfeest
 • Outdoor event
 • Foodtruckfestival
 • Schoolfeest met Drive-in
 • Sinterklaasoptocht
 • Carnaval
 • Bloemencorso
 • Bruiloften
 • Examenfeest
 • Jubilea
 • enz..

uiteraard kunnen we met u meedenken en een flexibele oplossen bieden als u op het punt staat een Drive-in Vinyl DJ te Huren

Normaal gesproken komt de DJbus op de gewenste locatie en bereid de DJ zich voor op zijn werk. Uiteraard kan het zo zijn dat tijdens een foodtruckfestival of optocht, zaken die toch doorgaans buiten zijn, het weer een belangrijke rol speelt. Op weg naar de desbetreffende locatie waarvoor u de DJbus heeft weten te huren kijken wij uiteraard ook uit het raam en kunnen we met u meedenken en een flexibele oplossen bieden. Moet de DJBus ineens stilstaan in plaats van rijden? Geen probleem! Drive-in Vinyl DJ Huren of niet, alles is mogelijk, ook op het laatste moment. Dit hebben we vooral te danken aan de mogelijkheid tot een mobiele aggregaat.

Nog niet enthousiast? Kijk ook eens op onze site wie u allemaal al voor zijn gegaan. Wij zijn trots op het feit dat wij met zoveel merken hebben mogen samenwerken en wie weet staat uw logo daar binnenkort ook bij!

Deze blog gaf u alle informatie omtrent: Drive-in Vinyl DJ Huren