Stuur de DJ Bus een uitnodiging!

Zij laat zo snel mogelijk weten of ze op je evenement komt

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.
  Stuur de DJ Bus een bericht!

  Ze neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Het versturen van een bericht is gratis en je zit nog nergens aan vast. Je betaalt pas vlak voor jullie eerste date. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Laat het dan weten, het team denkt graag met je mee!

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google
   Privacy Policy and
   Terms of Service apply.
   Ga terug naar het overzicht

   Songfestival nummers draaien vanuit onze oldtimer feestbus

   Songfestival nummers draaien vanuit onze oldtimer feestbus

   Ga jij deze zomer jouw favoriete Songfestival nummers draaien vanuit een oldtimer feestbus? Songfestival liedjes zijn misschien wel de meest ondergewaardeerde liedjes die er bestaan. Als iemand ernaar vraagt ben je toch al snel geneigd om je neus ervoor op te halen en te zeggen dat ze allemaal wat over-the-top zijn. En toch weten we zeker dat wanneer Euphoria wordt opgezet tijdens een feestje, de meeste mensen uit volle borst meezingen.

   Ja, geef het maar toe, jij bent er waarschijnlijk één van. En daar is ook helemaal niets mis mee. Het Songfestival bestaat inmiddels al heel wat jaartjes en heeft al veel ware meezingers voortgebracht. Dat die nummers nog regelmatig gedraaid worden op allerlei soorten feestjes en in karaokebars is dan natuurlijk ook geen verrassing. Of Euphoria en Arcade nu helemaal je ding zijn of je toch liever headbangt op Hard Rock Hallelujah, iedereen heeft wel een Songfestival nummer dat je echt jouw guilty pleasure kunt noemen.

   Tijd voor een feestje met heerlijk foute muziek!

   Foute muziek maakt een feestje helemaal af. Ga maar eens na: zelfs een schoolfeest wordt vaak afgesloten met liedjes van K3 of Ernst en Bobbie. Waarom? Omdat we als mens nu eenmaal gek zijn op foute muziek, vooral na een avond feesten en (in sommige gevallen) drinken. Songfestival nummers vallen over het algemeen ook in de categorie foute muziek en zijn dan ook een heerlijke manier om een feest af te sluiten of juist weer op gang te krijgen. Om nog maar te zwijgen van feestjes met een thema rondom foute muziek. Onze omgebouwde oldtimer T1 Volkswagen is de perfecte feestbus voor dit thema. Zo heb je een gave aankleding voor je feestruimte en ben je verzekerd van een gezellige avond met goede (of foute) muziek.

   Een echte oldtimer feestbus voor jouw feestje: De DJBus

   Zou het niet helemaal top zijn als je die meezingers van het Songfestival ook nog eens op een unieke manier kunt draaien tijdens jouw feestje. Met de DJBus kan het. Ons T1 volkswagenbusje is dé oldtimer feestbus van Nederland, waarin een complete DJ-set in geïnstalleerd is, inclusief eindversterking. Zo kun je letterlijk iedereen wegblazen met nummers als Euphoria en Waterloo. Uiteraard heeft onze oldtimer ook ruimte voor een DJ, op het dak van de bus zodat iedereen hem of haar kan zien. Of jij en je vrienden nu zelf je DJ-skills in de strijd willen gooien, of je een professionele DJ wilt inhuren, het kan allemaal!

   Benieuwd wat ze allemaal kan?

   Wij leveren de DJBus standaard met DJ. Onze DJ’s hebben jarenlange ervaring en weten van elke gelegenheid een feest te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om de DJBus zonder DJ te huren als u zelf al een DJ heeft.

   Onze DJ’s hebben vele jaren ervaring op heel veel verschillende feestjes. Met deze ervaring weten ze er altijd een feest van te maken. Uiteraard kunt u aangeven welke nummers u graag hoort of juist liever niet hoort.

   Dat kan zeker, we moeten dit wel van tevoren weten.

   Uiteraard is dit mogelijk, we bieden de bus met en zonder DJ aan, net wat u wenst.

    

    

   Dit is zeker mogelijk wij nemen dan onze eigen stroomvoorziening mee en zorgen dat we helemaal op ons zelf kunnen draaien, u heeft geen omkijken naar ons.

   Er is veel mogelijk, denk hierbij aan extra licht, draadloze microfoons, maar ook silent disco met draadloze koptelefoons. Zet uw wensen op de mail en wij gaan er mee aan de slag.

    

   Faqs Second

   Wij hebben een rood/zwarte VW DJBus uit 1961.

   Van tevoren bespreken we samen wat uw event precies nodig heeft, is het de bedoeling dat we als achtergrondmuziek draaien of juist er 1 groot feest van maken? Hierop maken wij ook een keuze met welke geluidsset we komen.

   De DJBus is 4,30 m lang, 1,75 m breed en 1,95 m hoog en weegt ongeveer 1.500 kilo.

   De DJBus is 4,30 m lang; 1,73 m breed en 1,95 m hoog en weegt ongeveer 1.500 kilo dus zij kan op heel veel plekken gewoon naar binnen. Met 2 openslaande deuren redden we het meestal al.

   We hebben 2 vrije groepen van 230v 16A (schuko) nodig.