Stuur de DJ Bus een uitnodiging!

Zij laat zo snel mogelijk weten of ze op je evenement komt

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.
  Stuur de DJ Bus een bericht!

  Ze neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Het versturen van een bericht is gratis en je zit nog nergens aan vast. Je betaalt pas vlak voor jullie eerste date. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Laat het dan weten, het team denkt graag met je mee!

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google
   Privacy Policy and
   Terms of Service apply.
   Ga terug naar het overzicht

   De DJBus in tijden van corona

   Ook voor de DJBus heeft corona de gevolgen zoals we die allemaal ervaren.

   Het corona virus hield lange tijd het gehele land in zijn greep, en ook de DJBus stond even stil.
   Geen evenementen, bruiloften, feesten, helemaal niks.

   Van de ene op de andere dag was ook onze agenda helemaal leeg. Ook voor de DJBus had corona de gevolgen zoals we die allemaal hebben ervaren.

   Toch was daar al snel een lichtpuntje! Er werd een buurtbingo georganiseerd en daar moest natuurlijk wat muziek bij komen kijken. De DJBus weet zich dan prima om corona heen te bewegen door een DJ aan te kunnen bieden die de auto zelf rijdt, de DJBus zelf uitstalt en vervolgens binnen de eigen ‘anderhalve meter’ zone van de DJBus iedereen van muziek weet te voorzien. Het was een grandioze middag met veel plezier voor zowel de organisatoren als de deelnemers aan de bingo! Hieronder een geweldige impressie in de video:

   Buurtbingo video

   de DJBus kan ook in tijden van corona van toegevoegde waarde zijn.

   Sindsdien is de DJBus weer behoorlijk onder de aandacht gekomen bij jong en oud, en wisten wijzelf zeker dat de DJBus ook in tijden van corona van toegevoegde waarde kan zijn. Dat is ook wel weer gebleken uit de boekingen die naderhand binnen zijn gekomen.

   Toch willen we benadrukken dat de DJBus misschien sneller van pas komt dan je denkt! Nu bijvoorbeeld de horeca de terrassen breeduit neerzet en veel van de cafébeleving buiten plaats vindt, mist men de muziek die je anders binnen mee zou krijgen.

   Hoe mooi is het, om het nu ruim vergrootte terras te voorzien van een beat op de achtergrond?
   Geeft de gemeente tijdelijk toestemming om de stoelen en tafels ruimer op te zetten, omdat de anderhalve meter gehandhaafd moet worden tegen corona? De DJBus sluit graag aan op straat, plein of parkeerplek! 

   Ook wij van de DJBus houden goed in de gaten hoe de corona maatregelen zich in de toekomst gaan ontwikkelen. We zijn altijd positief ingesteld en denken in mogelijkheden. De DJBus is

   • vrij verplaatsbaar,
   • heeft zijn eigen stroomvoorziening 
   • de DJ Booth zit in de DJBus.

   Zo krijgt corona bij ons geen kans. Zien wie er al voor ons gekozen heeft in het verleden?
   Neem een kijkje op www.djbus.nl
   Hier kun je uiteraard ook terecht voor een nieuwe boeking of vrijblijvende offerte.

   We laten ons niet kennen, corona krijgt de DJBus er niet onder, en we helpen je onderneming graag om ook de strijd aan te gaan! Tot snel!

   Benieuwd wat ze allemaal kan?

   Wij leveren de DJBus standaard met DJ. Onze DJ’s hebben jarenlange ervaring en weten van elke gelegenheid een feest te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om de DJBus zonder DJ te huren als u zelf al een DJ heeft.

   Onze DJ’s hebben vele jaren ervaring op heel veel verschillende feestjes. Met deze ervaring weten ze er altijd een feest van te maken. Uiteraard kunt u aangeven welke nummers u graag hoort of juist liever niet hoort.

   Dat kan zeker, we moeten dit wel van tevoren weten.

   Uiteraard is dit mogelijk, we bieden de bus met en zonder DJ aan, net wat u wenst.

    

    

   Dit is zeker mogelijk wij nemen dan onze eigen stroomvoorziening mee en zorgen dat we helemaal op ons zelf kunnen draaien, u heeft geen omkijken naar ons.

   Er is veel mogelijk, denk hierbij aan extra licht, draadloze microfoons, maar ook silent disco met draadloze koptelefoons. Zet uw wensen op de mail en wij gaan er mee aan de slag.

    

   Faqs Second

   Wij hebben een rood/zwarte VW DJBus uit 1961.

   Van tevoren bespreken we samen wat uw event precies nodig heeft, is het de bedoeling dat we als achtergrondmuziek draaien of juist er 1 groot feest van maken? Hierop maken wij ook een keuze met welke geluidsset we komen.

   De DJBus is 4,30 m lang, 1,75 m breed en 1,95 m hoog en weegt ongeveer 1.500 kilo.

   De DJBus is 4,30 m lang; 1,73 m breed en 1,95 m hoog en weegt ongeveer 1.500 kilo dus zij kan op heel veel plekken gewoon naar binnen. Met 2 openslaande deuren redden we het meestal al.

   We hebben 2 vrije groepen van 230v 16A (schuko) nodig.