Stuur de DJ Bus een uitnodiging!

Zij laat zo snel mogelijk weten of ze op je evenement komt

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.
Stuur de DJ Bus een bericht!

Ze neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Het versturen van een bericht is gratis en je zit nog nergens aan vast. Je betaalt pas vlak voor jullie eerste date. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Laat het dan weten, het team denkt graag met je mee!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.
Ga terug naar het overzicht

De VW T1 leeft nog vollop!

Wanneer je vandaag de dag een Duitse stad in rijd, zie je geen oude Volkswagens meer. Alleen maar nieuwe modellen met de befaamde groene sticker. Echte Oldtimers, waaronder de Transporter zijn natuurlijk ook niet meer de meest groene auto’s. Echter, de beleving die je bij zo’n VW T1 busje krijgt, die is met geen pen te beschrijven!

Afgelopen maand was het alweer 69 jaar geleden dat Volkswagen met de Transporter op de markt kwam.
69 jaar… Een model waar we het vandaag de dag dus nog steeds met passie over hebben. En precies die Transporter T1, de állereerste, staat bij ons te pronken. De Spijlbus ook wel genoemd, vanwege het karakteristieke spijltje in de voorruit.

“de beleving die je bij zo’n VW T1 busje krijgt, is met geen pen te beschrijven!”

Niet groen dus, dan kun je van oldtimers niet verwachten, maar beleving. Daar zetten wij met onze DJBus op in. De VW T1 gecombineerd met een goede geluidsinstallatie en DJ Booth. Rijdend of stilstaand. Dat laatste klinkt met iedere auto al leuk, maar wanneer je de orginele kleuren, het VW logo én het spijltje in de voorruit ziet dan is de sfeer compleet.

De VW T1

Dit heeft de Transporter gemaakt tot wat het tot op de dag van vandaag is. De VW T1: Een alleskunner!

Hoe komt het eigenlijk toch dat deze oldtimer zo razendsnel én nog steeds zo populair is? De VW T1 werd Vooral gezien als compleet en om zowat in te leven. Eigenlijk, praktisch gezien, ging men er ook in leven! De Transporter werd gezien als Camper! Wie kent de variant met gordijntjes niet? Of de mogelijkheid het dak te liften voor nóg meer ruimte?

De VW T1 gecombineerd met een goede geluidsinstallatie en DJ Booth. Rijdend of stilstaand.

In Nederland werd de Volkswagen Transporter in de jaren ’50 meteen omarmt door de PTT. Het werd de basis voor hun wagenpark. Als je er in nederland zelf al niet één had, dan zag je hem wel wekelijks rijden door de buurt. Er was geen ontkomen aan aan de T1. Dit heeft de Transporter gemaakt tot wat het tot op de dag van vandaag is. Een alleskunner.

De VW T1 als trouwauto, camper, vervoersmiddel, verhuiswagen, bedrijfswagen én zoals bij ons, De DJBus.nl

Mocht u dus, om wat voor reden dan ook, die geweldige beleving weer eens dichtbij willen halen maar gaat u niet trouwen of verhuizen? Geeft een feest! Organiseer een event en surf naar onze site. Wij zetten er met alle kwaliteit op in om wie dan ook nog weer eens dat ultieme Volkswagen T1 gevoel te geven!