Stuur de DJ Bus een uitnodiging!

Zij laat zo snel mogelijk weten of ze op je evenement komt

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.
  Stuur de DJ Bus een bericht!

  Ze neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Het versturen van een bericht is gratis en je zit nog nergens aan vast. Je betaalt pas vlak voor jullie eerste date. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Laat het dan weten, het team denkt graag met je mee!

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google
   Privacy Policy and
   Terms of Service apply.
   Ga terug naar het overzicht

   DJBus de oldtimer feestbus van Nederland

   Gek op Oldtimers en op zoek naar een goede muziekact voor een feest? Boek dan de DJBus, de Oldtimer feestbus van Nederland! De DJBus is een oude Volkswagen T1 die wij hebben omgebouwd tot een echte feestbus. Er zit een complete DJ-set in, inclusief eindversterking. En uiteraard is ze voorzien van een open dak, zodat de DJ een echte troon heeft.

   Als je eindelijk weer een feestje kunt geven, wil je er natuurlijk wel echt een goed feest van maken. Onze DJBus is de mooiste Oldtimer T1 feestbus van Nederland uit 1961 en dus een perfecte manier om een feest of evenement naar een hoger niveau te tillen. Onze DJ’s hebben veel ervaring met verschillende soorten feestjes en weten precies hoe ze het publiek enthousiast moeten krijgen. Je kunt er dus op rekenen dat wij je compleet ontzorgen op het gebied van entertainment. Wil je toch liever zelf een DJ regelen? Dat is uiteraard ook geen probleem.

   Velen gingen je al voor!

   Onze DJBus heeft al zoveel mensen blij gemaakt en ze is voorlopig niet van plan om te stoppen. Bedrijven als de Jaarbeurs, Radio538, Rabobank en de Efteling mochten al genieten van haar unieke karakter en uiterlijk. Is jouw evenement de volgende? De meest aantrekkelijke Oldtimer feestbus van Nederland heeft het er druk mee, maar nooit te druk om ook jouw evenement tot een waar spektakel te maken. Nu klinkt het misschien alsof haar schoonheid alleen tot zijn recht komt op grote feesten waar de muziek centraal staat. DJBus is sterk en onafhankelijk, maar als jij erom vraagt vindt ze het geen probleem om wat meer op de achtergrond te blijven. We bespreken dit altijd ruim van tevoren met je, zodat ze de ideale apparatuur mee kan brengen.

   DJBus is de mooiste Oldtimer feestbus van Nederland

   Wanneer je een feest gaat geven met een hippie thema is het natuurlijk logisch om te kiezen voor de DJBus. Het is immers de mooiste Oldtimer feestbus van Nederland. Maar ook als je een kleiner feest geeft, of een speciaal genre muziek wilt draaien tijdens jouw evenement, kan ze je van dienst zijn. Of je nu je eigen DJ regelt, of een DJ van ons laat komen, als je bepaalde muziek gedraaid wil hebben regelen we dat voor je. Dat maakt onze DJBus geschikt voor elk soort evenement dat je maar kunt bedenken. Nu denk je misschien: en wat nu als mijn evenement binnen plaatsvindt? Geen probleem, onze Oldtimer feestbus kan met haar handige afmetingen in de meeste feestzalen gewoon naar binnen. Ben je klaar voor het feest van je leven?

   Benieuwd wat ze allemaal kan?

   Wij leveren de DJBus standaard met DJ. Onze DJ’s hebben jarenlange ervaring en weten van elke gelegenheid een feest te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om de DJBus zonder DJ te huren als u zelf al een DJ heeft.

   Onze DJ’s hebben vele jaren ervaring op heel veel verschillende feestjes. Met deze ervaring weten ze er altijd een feest van te maken. Uiteraard kunt u aangeven welke nummers u graag hoort of juist liever niet hoort.

   Dat kan zeker, we moeten dit wel van tevoren weten.

   Uiteraard is dit mogelijk, we bieden de bus met en zonder DJ aan, net wat u wenst.

    

    

   Dit is zeker mogelijk wij nemen dan onze eigen stroomvoorziening mee en zorgen dat we helemaal op ons zelf kunnen draaien, u heeft geen omkijken naar ons.

   Er is veel mogelijk, denk hierbij aan extra licht, draadloze microfoons, maar ook silent disco met draadloze koptelefoons. Zet uw wensen op de mail en wij gaan er mee aan de slag.

    

   Faqs Second

   Wij hebben een rood/zwarte VW DJBus uit 1961.

   Van tevoren bespreken we samen wat uw event precies nodig heeft, is het de bedoeling dat we als achtergrondmuziek draaien of juist er 1 groot feest van maken? Hierop maken wij ook een keuze met welke geluidsset we komen.

   De DJBus is 4,30 m lang, 1,75 m breed en 1,95 m hoog en weegt ongeveer 1.500 kilo.

   De DJBus is 4,30 m lang; 1,73 m breed en 1,95 m hoog en weegt ongeveer 1.500 kilo dus zij kan op heel veel plekken gewoon naar binnen. Met 2 openslaande deuren redden we het meestal al.

   We hebben 2 vrije groepen van 230v 16A (schuko) nodig.