Stuur de DJ Bus een uitnodiging!

Zij laat zo snel mogelijk weten of ze op je evenement komt

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.
Stuur de DJ Bus een bericht!

Ze neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Het versturen van een bericht is gratis en je zit nog nergens aan vast. Je betaalt pas vlak voor jullie eerste date. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Laat het dan weten, het team denkt graag met je mee!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.
Ga terug naar het overzicht

Dry Hire Drive-in DJBus

Stiekem vinden wij het ’t leukst als we bij het Drive-in event zelf aanwezig mogen zijn.

Onze Drive-in DJBus is al op vele plekken geweest en wij weten hem ook altijd te voorzien van een DJ en soms zelfs nog vergezeld door een live artiest. Daarnaast is er ook altijd een chauffeur aanwezig. Hoewel wij graag een totaalpakket leveren, is Dry hire ook een optie.

Bieden wij de DJBus ook Dry hire aan?

Heb je een voorkeur voor je eigen Drive-in DJ?

Dry hire is dan nog steeds mogelijk in twee varianten. Het liefst rijden wij de DJBus zelf naar de locatie. Zo’n mooie oude Volkswagen rijdt nét even anders dan een hedendaagse Tesla, dus we rijden hem graag zelf met de kennis die erbij hoort. Een echte Drive-in.

Hij kan zelf prima rijden maar heeft bijvoorbeeld ook bij het tanken zo zijn gebruiksaanwijzingen. Daarnaast kan er voor zeer lange afstanden wellicht gebruik worden gemaakt van een trailer. Dit kan bijvoorbeeld een optie zijn wanneer je kiest voor Dry hire.

Wil je de Drive-in DJBus, Dry hire, voor meerdere dagen op locatie?

Wanneer je namelijk kiest voor Dry hire, inclusief ook het zelf rijden van de DJBus, ben je uiteraard zelf aansprakelijk voor alle mogelijke schade en problemen die kunnen ontstaan. De Dry hire mogelijkheid is er dus niet alleen voor de locatie zelf, maar ook voor hoe de DJBus op zijn Drive-in locatie komt.

Twee varianten dus.

  • Dry hire zonder chauffeur én zonder DJ
  • Of wél met chauffeur maar zonder DJ.

Stiekem vinden wij het ’t leukst als we bij het event zelf aanwezig mogen zijn. We genieten zelf minstens net zoveel van onze mooie Volkswagen Transporter en de chauffeur maakt dikwijls ook nog wel wat foto’s. Met de foto’s kunnen we andere potentiële klanten laten zien wat ze kunnen verwachten van onze Drive-in mogelijkheden.

Dat gezegd hebbende is Dry hire absoluut wel een optie. Heb je een voorkeur voor je eigen DJ? Wil je de DJBus voor meerdere dagen op locatie? Of lijkt het je gewoon ontzettend gaaf om naast de Drive-in op je evenement hem ook zelf te rijden? Neem dan gewoon contact met ons op via www.DJBus.nl of via onze FacebookpaginaIn overleg komen we er samen altijd wel uit.

Dat gezegd hebbende, is een
Drive-in Dry hire absoluut wel een optie!

In onze volgende blog wat meer informatie over het bereiken van onze doelgroep en kunnen we onze eerste promotie video laten zien!