Stuur de DJ Bus een uitnodiging!

Zij laat zo snel mogelijk weten of ze op je evenement komt

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.
  Stuur de DJ Bus een bericht!

  Ze neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Het versturen van een bericht is gratis en je zit nog nergens aan vast. Je betaalt pas vlak voor jullie eerste date. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Laat het dan weten, het team denkt graag met je mee!

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google
   Privacy Policy and
   Terms of Service apply.
   Ga terug naar het overzicht

   Een Evenementvol Nieuwjaar Gewenst!

   Ja! ‘Een nieuw jaar,’ zegt de kalender!
   Natuurlijk weten ook wij bij de DJBus.nl dat we vol goede moed aan 2019 zijn begonnen.
   Desondanks zijn we maar wát blij met onze agenda. Door al onze inzetmogelijkheden hebben we het gehele jaar door leuke opdrachten waardoor we soms de tijd vergeten.

   “Zoals het een echte Volkswagen betaamd is de DJBus voor iedereen!”

   Precies wanneer je denkt dat het festivalseizoen over is en de DJBus even bij kan tanken, staat er al weer een bruiloft op het programma of een bedrijfsfeest in een loods.
   Er valt natuurlijk altijd wat te vieren! Het weer of seizoen maakt dan niet uit. Met de vrolijke muziek uit de speakers komt de stemming er altijd in. Ook voor 2019 is er de mogelijkheid om een live artiest bij de DJBus.nl boeken. Denk dan aan een rapper of zanger maar ook een violist of saxofonist behoren tot de mogelijkheden. Waarom zouden we met onze klassieker ook geen klassieke muziek kunnen verzorgen? Alles blijft mogelijk!


   Dit zullen we meer avonturen gaan delen die onze DJBus meemaakt. Grote evenementen of besloten bruiloften, jubileums of schoolfeesten, wij zijn erbij en maken er een verslag van.
   Zoals het een echte Volkswagen betaamd is de DJBus voor iedereen! Boek hem nu en tot snel! Een gelukkig Nieuwjaar!

   Benieuwd wat ze allemaal kan?

   Wij leveren de DJBus standaard met DJ, onze DJ’s hebben jarenlange ervaring en weten van elke gelegenheid een feest te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om de DJBus zonder DJ te huren, als u zelf al een DJ heeft.

   Onze DJ’s hebben vele jaren ervaring op heel veel verschillende feestjes. Met deze ervaring weten ze er altijd een feest van te maken. Uiteraard kunt u aangeven welke nummers u graag hoort of juist liever niet hoort.

   Dat kan zeker, we moeten dit wel van tevoren weten.

   Uiteraard is dit mogelijk, we bieden de bus met en zonder DJ aan. Net wat u wenst.

   Dit is zeker mogelijk wij nemen dan onze eigen stroomvoorziening mee en zorgen dat we helemaal op ons zelf kunnen draaien, u heeft geen omkijken naar ons.

   A lot is possible, such as extra light, wireless microphones, but also silent disco with wireless headphones. Put your wishes on the mail and we will get to work.

   Faqs Second

   Wij hebben een rood/zwarte VW DJBus uit 1961.

   Van tevoren bespreken we samen wat voor uw event precies heeft, is het de bedoeling dat we als achtergrondmuziek draaien of juist er 1 groot feest van maken. Daarop maken wij ook een keuze met welke geluidsset we komen.

   De DJBus is 4,30 m lang, 1,75 m breed en 1,95 m hoog en weegt ongeveer 1.500 kilo.

   De DJBus is 4,30 m lang, 1,75 m breed en 1,95 m hoog en weegt ongeveer 1.500 kilo dus hij kan op heel veel plekken gewoon naar binnen. Met 2 openslaande deuren redden we het meestal al.

   We hebben 2 vrije groepen van 230v 16A (schuko) nodig.