Stuur de DJ Bus een uitnodiging!

Zij laat zo snel mogelijk weten of ze op je evenement komt

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.
Stuur de DJ Bus een bericht!

Ze neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Het versturen van een bericht is gratis en je zit nog nergens aan vast. Je betaalt pas vlak voor jullie eerste date. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Laat het dan weten, het team denkt graag met je mee!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.
Ga terug naar het overzicht

Een Evenementvol Nieuwjaar Gewenst!

Ja! ‘Een nieuw jaar,’ zegt de kalender!
Natuurlijk weten ook wij bij de DJBus.nl dat we vol goede moed aan 2019 zijn begonnen.
Desondanks zijn we maar wát blij met onze agenda. Door al onze inzetmogelijkheden hebben we het gehele jaar door leuke opdrachten waardoor we soms de tijd vergeten.

“Zoals het een echte Volkswagen betaamd is de DJBus voor iedereen!”

Precies wanneer je denkt dat het festivalseizoen over is en de DJBus even bij kan tanken, staat er al weer een bruiloft op het programma of een bedrijfsfeest in een loods.
Er valt natuurlijk altijd wat te vieren! Het weer of seizoen maakt dan niet uit. Met de vrolijke muziek uit de speakers komt de stemming er altijd in. Ook voor 2019 is er de mogelijkheid om een live artiest bij de DJBus.nl boeken. Denk dan aan een rapper of zanger maar ook een violist of saxofonist behoren tot de mogelijkheden. Waarom zouden we met onze klassieker ook geen klassieke muziek kunnen verzorgen? Alles blijft mogelijk!


Dit zullen we meer avonturen gaan delen die onze DJBus meemaakt. Grote evenementen of besloten bruiloften, jubileums of schoolfeesten, wij zijn erbij en maken er een verslag van.
Zoals het een echte Volkswagen betaamd is de DJBus voor iedereen! Boek hem nu en tot snel! Een gelukkig Nieuwjaar!