Stuur de DJ Bus een uitnodiging!

Zij laat zo snel mogelijk weten of ze op je evenement komt

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.
  Stuur de DJ Bus een bericht!

  Ze neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Het versturen van een bericht is gratis en je zit nog nergens aan vast. Je betaalt pas vlak voor jullie eerste date. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Laat het dan weten, het team denkt graag met je mee!

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google
   Privacy Policy and
   Terms of Service apply.
   Ga terug naar het overzicht

   Een mobiele én flexibele Drive-in DJBus huren

   De ‘R’ zit nog in de maand maar toch zitten we allemaal al op het terras. Wat een prachtig weer!
   Toch kan het ook weer omslaan binnen no-time en dan moet men wél flexibele programma’s voor handen hebben.
   Dankzij de Drive-in mogelijkheden van de DJbus.nl is zij te huur voor allerlei omstandigheden.
   Mocht u de DJBus huren voor een evenement dat buiten plaatsvind maar het weer zit tegen? Dan kunnen we gewoon naar binnen rijden.
   Uiteraard kan de DJBus wel tegen een spatje, maar de arme DJ en zijn booth staan liever droog natuurlijk

   Dankzij de Drive-in mogelijkheden van de DJbus.nl is zij te huur voor allerlei flexibele omstandigheden.

    

   Flexibel een mobiele Drive-in DJBus huren
   Een speaker voor een vaste standplaats of een mobiele speaker op de DJBus. De Flexibele Drive-in!

    

   In het verleden hebben we gelukkig al bewezen van dienst te kunnen zijn met onze flexibele mogelijkheden. Voor grote namen zoals de KLM, IKEA, Bol.com en de Efelteling heeft de DJBus al mogen draaien. Ook Radio 538 en Qmusic wisten de DJbus in te huren. Uiteraard voor de radiostations wisten wij de DJBus in te zetten als echte Drive-in show.

    

   Ruud de wild rijd rond voor 538
   Ook Radio 538 en Qmusic wisten de drive-in DJbus in te huren.

   Wanneer u een kijkje neemt op de website van de DJBus.nl dan zijn daar nog veel meer merken te vinden waar de DJbus zich flexibel voor heeft ingezet. Uiteraard kan is er ook de mogelijkheid om meteen online de DJbus drive-in te huren! Misschien dat u twijfelt of de DJBus wel of niet bij uw gelegenheid past. Hieronder daarom enkele voorbeelden en misschien zit uw evenement erbij:

   • Bedrijfsfeest
   • Outdoor event
   • Foodtruckfestival
   • Schoolfeest met Drive-in
   • Sinterklaasoptocht
   • Carnaval
   • Bloemencorso
   • Bruiloften
   • Examenfeest
   • Jubilea
   • enz..

   Normaal gesproken komt de DJbus op de gewenste locatie en bereid de DJ zich voor op zijn werk. Uiteraard kan het zo zijn dat tijdens een foodtruckfestival of optocht, zaken die toch doorgaans buiten zijn, het weer een belangrijke rol speelt. Op weg naar de desbetreffende locatie waarvoor u de DJbus heeft weten te huren kijken wij uiteraard ook uit het raam en kunnen we met u meedenken en een flexibele oplossen bieden. Moet de DJBus ineens stilstaan in plaats van rijden? Geen probleem! Drive-in huren of niet, alles is mogelijk, ook op het laatste moment. Dit hebben we vooral te danken aan de mogelijkheid tot een mobiele aggregaat.

   Nog niet enthousiast? Kijk ook eens op onze site wie u allemaal al voor zijn gegaan. Wij zijn trots op het feit dat wij met zoveel merken hebben mogen samenwerken en wie weet staat uw logo daar binnenkort ook bij!

   Benieuwd wat ze allemaal kan?

   Wij leveren de DJBus standaard met DJ, onze DJ’s hebben jarenlange ervaring en weten van elke gelegenheid een feest te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om de DJBus zonder DJ te huren, als u zelf al een DJ heeft.

   Onze DJ’s hebben vele jaren ervaring op heel veel verschillende feestjes. Met deze ervaring weten ze er altijd een feest van te maken. Uiteraard kunt u aangeven welke nummers u graag hoort of juist liever niet hoort.

   Dat kan zeker, we moeten dit wel van tevoren weten.

   Uiteraard is dit mogelijk, we bieden de bus met en zonder DJ aan. Net wat u wenst.

   Dit is zeker mogelijk wij nemen dan onze eigen stroomvoorziening mee en zorgen dat we helemaal op ons zelf kunnen draaien, u heeft geen omkijken naar ons.

   A lot is possible, such as extra light, wireless microphones, but also silent disco with wireless headphones. Put your wishes on the mail and we will get to work.

   Faqs Second

   Wij hebben een rood/zwarte VW DJBus uit 1961.

   Van tevoren bespreken we samen wat voor uw event precies heeft, is het de bedoeling dat we als achtergrondmuziek draaien of juist er 1 groot feest van maken. Daarop maken wij ook een keuze met welke geluidsset we komen.

   De DJBus is 4,30 m lang, 1,75 m breed en 1,95 m hoog en weegt ongeveer 1.500 kilo.

   De DJBus is 4,30 m lang, 1,75 m breed en 1,95 m hoog en weegt ongeveer 1.500 kilo dus hij kan op heel veel plekken gewoon naar binnen. Met 2 openslaande deuren redden we het meestal al.

   We hebben 2 vrije groepen van 230v 16A (schuko) nodig.