Stuur de DJ Bus een uitnodiging!

Zij laat zo snel mogelijk weten of ze op je evenement komt

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.
  Stuur de DJ Bus een bericht!

  Ze neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Het versturen van een bericht is gratis en je zit nog nergens aan vast. Je betaalt pas vlak voor jullie eerste date. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Laat het dan weten, het team denkt graag met je mee!

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google
   Privacy Policy and
   Terms of Service apply.
   Ga terug naar het overzicht

   Houden wij van Vintage en de Vinyl DJ?

   “Hebben jullie ook een Vinyl DJ?”

   Het is een vraag die wij maar al te vaak krijgen. Uiteraard zijn wij dan zo trots om te zeggen dat we die óók hebben.
   De DJBus is te huren met allerlei verschillende soorten DJ’s. U huurt bij ons de DJBus en daarnaast is er vanalles mogelijk in overleg.
   Of het nou gaat om cd’s of vinyl, alles kan.

   De DJ booth op de de DJBus is dusdanig ingericht dat de betreffende DJ zelf zijn spullen kwijt kan. Zo ook de Vinyl DJ.
   Voor een Vinyl DJ is het uiteraard belangrijk dat de naald rustig over het vinyl kan gaan. De DJBus.nl heeft hiervoor een prachtige oplossing in de vorm van een eigen luchtveringssyteem. De DJ Booth is daarom altijd waterpas en 100% stabiel, zelfs als de Vinyl DJ al rijdend zijn muziek laat horen!

   De DJ Booth is daarom altijd waterpas en 100% stabiel voor de Vinyl DJ

   Wij houden graag van samenwerken met  verschillende DJ’s, Locaties en Artiesten.
   Door de prachtige DJbus zijn wijzelf al een eyecatcher en weten we er altijd wel een feestje van te maken, maar wanneer samen mogen werken met een artiest of een live band geeft dat nét iets extra’s.
   Afgelopen maandag nog, stonden wij in Noord-Holland op een prachtig oude locatie en hadden wij het geluk om samen met een Vinyl DJ én live band te mogen samenwerken.

   Vinyl DJ en Live Band

   Een misverstand wat wel eens de kop op steekt is het idee dat een Vinyl DJ ook alleen maar oude muziek draait.
   Uiteraard is dit niet het geval. Sterker nog, Vinyl komt helemaal terug! Wanneer u een Vinyl DJ bij ons huurt dan kan u rekenen op muziek van alle tijden!

   • Jaren 50
   • Jaren 60
   • ’70
   • ’80
   • ’90
   • 2000
   • de meest recente muziek! 

   Van Metal tot Klassiek, van U2 tot Frans Bauer, alles is verkrijgbaar op Vinyl en zou zo maar op een evenement kunnen klinken wanneer de DJBus aanwezig is.

   Hopelijk hebben we hiermee de vraag over de Vinyl DJ duidelijk kunnen beantwoorden.

   Het moge duidelijk zijn, volmondig roepen wij ‘Ja!’. En misschien moeten we stiekem toegeven, werken we nog het liefst samen met een Vinyl DJ omdat dit het Vintage plaatje natuurlijk echt compleet maakt 😉

   Kijk gerust eens rond op onze site www.djbus.nl om ook te zien wie al zijn voorgegaan in het plezier van de DJBus en wat de mogelijkheden zijn. Hopelijk kunnen we uw bedrijf daar binnenkort aan toevoegen!

   Benieuwd wat ze allemaal kan?

   Wij leveren de DJBus standaard met DJ, onze DJ’s hebben jarenlange ervaring en weten van elke gelegenheid een feest te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om de DJBus zonder DJ te huren, als u zelf al een DJ heeft.

   Onze DJ’s hebben vele jaren ervaring op heel veel verschillende feestjes. Met deze ervaring weten ze er altijd een feest van te maken. Uiteraard kunt u aangeven welke nummers u graag hoort of juist liever niet hoort.

   Dat kan zeker, we moeten dit wel van tevoren weten.

   Uiteraard is dit mogelijk, we bieden de bus met en zonder DJ aan. Net wat u wenst.

   Dit is zeker mogelijk wij nemen dan onze eigen stroomvoorziening mee en zorgen dat we helemaal op ons zelf kunnen draaien, u heeft geen omkijken naar ons.

   A lot is possible, such as extra light, wireless microphones, but also silent disco with wireless headphones. Put your wishes on the mail and we will get to work.

   Faqs Second

   Wij hebben een rood/zwarte VW DJBus uit 1961.

   Van tevoren bespreken we samen wat voor uw event precies heeft, is het de bedoeling dat we als achtergrondmuziek draaien of juist er 1 groot feest van maken. Daarop maken wij ook een keuze met welke geluidsset we komen.

   De DJBus is 4,30 m lang, 1,75 m breed en 1,95 m hoog en weegt ongeveer 1.500 kilo.

   De DJBus is 4,30 m lang, 1,75 m breed en 1,95 m hoog en weegt ongeveer 1.500 kilo dus hij kan op heel veel plekken gewoon naar binnen. Met 2 openslaande deuren redden we het meestal al.

   We hebben 2 vrije groepen van 230v 16A (schuko) nodig.