Stuur de DJ Bus een uitnodiging!

Zij laat zo snel mogelijk weten of ze op je evenement komt

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.
Stuur de DJ Bus een bericht!

Ze neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Het versturen van een bericht is gratis en je zit nog nergens aan vast. Je betaalt pas vlak voor jullie eerste date. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Laat het dan weten, het team denkt graag met je mee!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.
Ga terug naar het overzicht

Staat de DJBus stil? Kan ze nog wel rijden?

Alweer een maand in het nieuwe jaar zitten wij volop in de agenda te bladeren. De boekingen komen binnen voor verschillende events. De vaart zit er lekker in en we mogen weer gaan rijden. Tot zover de figuurlijke uitleg van de titel. Waar het ons eigenlijk om te doen is:

De DJBus staat niet stil!

Bij een foodtruckfestival of ander outdoor evenement staat alles en iedereen lekker rustig op z’n plaats. Maar wat dacht u van een carnavalsoptocht? Of Bloemencorso? Ook dan mag u een mailtje sturen naar de DJBus.nl 

Ruud de wild mag rijden met de DJBus voor Radio 538

Dankzij prima onderhoud door alle jaren heen is de auto niet alleen overal naartoe te rijden maar kan deze prachtige Transporter ook rijdend functioneren. Hierboven bijvoorbeeld, over de Amsterdamse grachten voor Radio 538. Of wat te denken van een Sinterklaasoptocht? Niet alle gemeentes hebben vanzelfsprekend een haven waar de stoomboot van sinterklaas kan aanmeren.

Om alles dan toch op rolletjes te laten lopen belt u gewoon de DJBus.nl

Sinterklaas kan aankomen in de prachtige Volkswagen of zelfs meerijden terwijl de leukste liedjes uit de speakers klinken. Net zo makkelijk zijn wij een leuke aanvullen voor uw carnavalsoptocht.
Vergeet niet dat we ook de mogelijkheid bieden om live artiesten mee te laten spelen én lopen met de DJbus. En waarom dan met themamuziek ook niet gelijk in themakleding?

De DJBus kan rijden tijdens Carnaval!

De DJBus gaat misschien ook rijden met het Bloemencorso!

U merkt het al, er zijn eindeloze mogelijkheden als het gaat om rijden met de DJBus. Niet alleen naar de locatie toe, maar ook op de locatie zelf. Dankzij een aggregaat achterin de bus is het voor de DJ mogelijk om al rijdend al zijn of haar apparatuur werkend te krijgen. Nog leuker is het idee om een live artiest mee te laten lopen met de Volkswagen. Al vaker is onze bus in het gezelschap geweest van een violist of een saxofonist.

Wees creatief met uw ideeën en wensen en wij proberen ze te vervullen!