Stuur de DJ Bus een uitnodiging!

Zij laat zo snel mogelijk weten of ze op je evenement komt

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.
  Stuur de DJ Bus een bericht!

  Ze neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Het versturen van een bericht is gratis en je zit nog nergens aan vast. Je betaalt pas vlak voor jullie eerste date. Twijfel je nog over bepaalde zaken? Laat het dan weten, het team denkt graag met je mee!

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google
   Privacy Policy and
   Terms of Service apply.
   Ga terug naar het overzicht

   De DJ Bus werd geboren, mag ik mijzelf even voorstellen?

   Laat ik mijzelf even voorstellen…
   Wat een jaar was het toch… 1961..

   John F. Kennedy wordt president, Anton Geesink Wereldkampioen Judo.

   Nog een laatste poetsdoek gaat over mijn interieur en uit de radio van de garage klinkt het bij Radio Veronica aangevraagde ‘Let’s have a Party!’ van Wanda Jackson. Mijn geboorte als VW-busje T1 was een feit.

    

   ‘Vrolijke patronen en kleuren, mensen genieten van de wereld om zich heen’

    

   Begrijp me niet verkeerd, ik heb me dit allemaal laten vertellen natuurlijk. Zelf heb ik de mooiste herinneringen aan mijn eigen puberteit. Daar stond ik dan, tussen de hippies. Heerlijk, die Flower Power. Vrolijke patronen en kleuren, mensen genieten van de wereld om zich heen met een goeie Woodstock op de achtergrond. Het deed me toen al goed, al diende ik toen alleen maar als vervoersmiddel. Oké, ik heb ook wel eens slapers te gast gehad 😉

   Met de jaren werden mijn onderhoudsbeurten wat intensiever, her en der werd ik wat vernieuwd maar ik had het prima naar mijn zin. Er werd altijd prima voor me gezorgd en ik was populair bij iedereen. Zó populair dat ik mijn familie zag groeien. Geen spijltje meer in de voorruit, watergekoelde motoren… Ikzelf heb nog wel eens gordijntjes voor mijn ramen gekregen van één van mijn eigenaren. De Transporter was een begrip en ik was trots op mijn familie.

   ‘Er werd altijd prima voor me gezorgd’

   Ik werd langzaamaan ouder en ouder en moest keuzes gaan maken. Waar ik nog de wil had, had ik niet meer het vermogen om mee te komen met de dagelijkse stroom van auto’s en behoeftes. Vaak ben ik nog naar bijeenkomsten gegaan van geweldige mensen die mij en mijn soortgenoten een warm hart toedragen. Helaas stond ik daar dan maar wat te staan… Wel wat saai…

   “Ik ben dol op muziek!”

   En toen kwam het idee. Ik dacht weer aan mijn puberteit en aan het plezier dat mensen hadden met een deuntje op de achtergrond. Hoe leuk ik dat zelf ook vond. Terugdenkend aan mijn jeugd, de tijd van Elvis Presley, Fats Domino, Cliff Richards, kwam ik erachter dat ik toch wel dol ben op muziek.
   Helaas zijn velen niet meer onder ons (hou vol Cliff!) dus ik zag het als mijn taak om de muziek in ieder geval voort te laten bestaan.

   Na al mijn jaren had ik door dat ‘kwaliteit’ mijn middle name is, dus ik wilde dit goed gaan aanpakken. Samen met echte kenners ben ik 10 jaar geleden aan een project begonnen om mezelf aan te kunnen bieden als DJ-Bus. Geluid moest goed zijn, ik heb mezelf voorzien van 2 toppen en een vette subwoofer. In overleg met verschillende DJ’s hebben we besloten om een mooie set van 2x een CDJ Nexus te installeren aangevuld met een DJM 800.

   Sindsdien leef ik weer helemaal op. Alle soorten muziek kunnen mijn speakers aan. Ik heb al op vele locaties mogen spelen, moderne muziek of gouwe ouwe. Laatst draaide ik een plaatje waarbij ik zeker wist dat ik hiervoor gemaakt ben.. Het was Wanda Jackson…

    ‘Let’s have a Party!’

   Benieuwd wat ze allemaal kan?

   Wij leveren de DJBus standaard met DJ, onze DJ’s hebben jarenlange ervaring en weten van elke gelegenheid een feest te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om de DJBus zonder DJ te huren, als u zelf al een DJ heeft.

   Onze DJ’s hebben vele jaren ervaring op heel veel verschillende feestjes. Met deze ervaring weten ze er altijd een feest van te maken. Uiteraard kunt u aangeven welke nummers u graag hoort of juist liever niet hoort.

   Dat kan zeker, we moeten dit wel van tevoren weten.

   Uiteraard is dit mogelijk, we bieden de bus met en zonder DJ aan. Net wat u wenst.

   Dit is zeker mogelijk wij nemen dan onze eigen stroomvoorziening mee en zorgen dat we helemaal op ons zelf kunnen draaien, u heeft geen omkijken naar ons.

   A lot is possible, such as extra light, wireless microphones, but also silent disco with wireless headphones. Put your wishes on the mail and we will get to work.

   Faqs Second

   Wij hebben een rood/zwarte VW DJBus uit 1961.

   Van tevoren bespreken we samen wat voor uw event precies heeft, is het de bedoeling dat we als achtergrondmuziek draaien of juist er 1 groot feest van maken. Daarop maken wij ook een keuze met welke geluidsset we komen.

   De DJBus is 4,30 m lang, 1,75 m breed en 1,95 m hoog en weegt ongeveer 1.500 kilo.

   De DJBus is 4,30 m lang, 1,75 m breed en 1,95 m hoog en weegt ongeveer 1.500 kilo dus hij kan op heel veel plekken gewoon naar binnen. Met 2 openslaande deuren redden we het meestal al.

   We hebben 2 vrije groepen van 230v 16A (schuko) nodig.